Oliefyr

JC VVS TEKNIK

VVS for private, erhverv, offentlige institutioner, boligselskaber og forsikringsselskaber.

 

Oliefyr

Mange huse er ”født” med oliefyr og olie har derfor været en udbredt metode til opvarmning af boliger i mange år. Trods udbredelsen af fjernvarme, forsynes mange huse stadig af varme fra oliekedler.

Har du en bolig med Oliefyr i Nordsjælland eller København, så kontakt JC VVS

Vi har over mange års erfaring med udskiftning, reparation og service på oliekedler og kan derfor vejlede dig godt i denne sammenhæng.

Udskift oliebrænderen, og spar på energien nu og hér

Et oliefyr består af en oliebrænder og en oliekedel. Begge dele har stor indflydelse på din varmeøkonomi, og de kan udskiftes individuelt, hvis du mener, at det ikke kan svare sig at udskifte hele fyret.

En moderne oliebrænder er mere driftsikker, bedre økonomisk og mere miljøvenlig. Den giver en renere forbrænding, der sikrer optimal udnyttelse af olien og mindre forurening fra skorstenen.

 

 

Skrotningsordningen bliver nedlagt

Frem til og med 30. juni 2011 kan man stadig søge om tilskud til at skifte det gamle oliefyr ud med en mere energieffektiv opvarmningsform. Men derefter er det slut.

Skrotningsordningen bliver nedlagt, selvom der stadig er over 200 millioner kroner tilbage i puljen.

Det skyldes, at der ikke har været det forventede træk på ordningen, som åbnede for ansøgninger 1. marts sidste år. Siden puljen blev åbnet, er der givet ca. 11.000 tilsagn om tilskud. Dermed er kun knap halvdelen af tilskudspuljen på 400 millioner kroner reserveret.

Nye ansøgninger om tilskud modtages til og med 30. juni 2011. Derefter lukkes ordningen for nye ansøgninger om tilskud, mens de resterende ansøgninger færdigbehandles efter 1. juli. Ansøgninger om udbetaling vil fortsat blive færdigbehandlet i takt med, at ansøgerne gør brug af tilsagnet. Tilsagn, der allerede er givet, vil fortsat være gyldige i et år fra tilsagnsdatoen.

JC VVS TEKNIK ApS - Strandvejen 61, 2100 KBH Ø - 51 28 25 75 - jc@jcvvsteknik.dk