Vandhaner – Brusearmatur

Det får du hos JC VVS Teknik

Hurtig og effektiv udskiftning

Professionel rådgivning

Kun de bedste materialer

Udskiftning af vandhane

Udskiftning af bruseamatur

Få nyt liv i din vandvælvære oplevelse

Udskiftning af vandhane eller udskiftning af brusearmatur er ofte en nødvendigt ting at få gjort når den gamle er stoppet og ødelagt af kalk eller blot misfarvet og tæret.

Står du med disse udfordringer og overvejer netop at få udskiftet din vandhane eller brudearmatur er det en god ide at tage god professionel rådgivning med i sine overvejelser.

Et smukt og funktionelt badeværelse eller køkken består af en række enkelte komponenter, som skal spille sammen som en helhed.

JC VVS teknik rådgiver dig og fortæller dig om de mange funktioner, som dagens moderne produkter er udstyret med. Det kan være f.eks. berøringsfrie vandhaner, armaturer og blandingsbatterier eller vandbesparende og miljøvenlige vandhaner og brusearmaturer.

Vores priser er altid fair og vi aftaler som oftest fast pris inden arbejdet påbegyndes

Vi udskifter vandhaner, armaturer og blandingsbatterier i badeværelser over hele Sjælland, København, Allerød, Birkerød, Virum, Hørsholm, Lynge, Farum

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller ønsker du en uforpligtende snak omkring dine muligheder for at få ny vandhane eller nyt brusearmatur.

Vi kan kontaktes på telefon 35354232 eller på mail info@jcvsteknik.dk

Få et tilbud

  Kundeudtalelse

  "God service og professionelt arbejde

  Jeg fik installeret ny bruser og vandhane på mit badeværelset.
  Jeg er meget tilfreds med deres arbejde og vil til hver en tid anbefaler firma til familie og venner. Jeg fik det lige præcis som jeg har ønsket mig."

  - Gurli B. D.

  Kundeudtalelse

  "Udtalelse på vej"